• Home
  • Nieuws
  • Voorzitter Bee houdt toespraak tijdens Agrobeurs

Voorzitter Bee houdt toespraak tijdens Agrobeurs

Voorzitter Bee houdt toespraak tijdens Agrobeurs

In een tijd van crisis moeten we extra hard werken en innovatief bezig zijn. Woorden van de voorzitter van De Nationale Assemblée, Marinus Bee MSc. LL.B, tijdens zijn toespraak bij de opening van de “Agrobeurs” op vrijdag 5 mei 2023 in het Live Entertainment Center te Lallarookhweg.

Deze activiteit is georganiseerd door de Lions Club Kwatta met als doel dienstbaar te willen zijn aan het algemeen welzijn van de Surinaamse gemeenschap middels de uitvoering van diverse sociale projecten en activiteiten.

“Ik ben bijzonder blij dat er scholen zijn uitgenodigd om de beurs te bezoeken zodat de kennis en ervaring wordt overgedragen om later als landbouwer te kunnen verdienen”, zegt voorzitter Bee.

Verder stelt de voorzitter dat de jongeren worden aangemoedigd om zowel als professionele landbouwer of als hobbyist een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ons land als het gaat om voedselzekerheid en voedselvoorziening voor Suriname.

Dit evenement is voor de 12e keer georganiseerd in samenwerking met het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV). Dit initiatief mag volgens voorzitter Bee voortgezet worden.

 Bekijk Productie Buttom

 

<< Terug naar berichten