• Home
  • Nieuws
  • Parlementsvoorzitter komt Giorgio Rustveld tegemoet

Parlementsvoorzitter komt Giorgio Rustveld tegemoet

Parlementsvoorzitter komt Giorgio Rustveld tegemoet

Op uitnodiging van parlementsvoorzitter, Marinus Bee MSc. LL.B, heeft de 20-jarige Giorgio Rustveld een gesprek gehad. Dit is gebeurd op woensdag 22 februari 2023. Giorgio is een bekende Surinamer die geboren is met fysieke beperkingen. Hij moet zich daardoor verplaatsen in een rolstoel. Voorzitter Bee heeft gemeend Giorgio ingaande eind maart 2023 voor één jaar tot ambassadeur te maken van De Nationale Assemblée (DNA).

Deze jongeheer krijgt de gelegenheid om met zijn talent andere jongeren die ook een beperking hebben en gepest worden, aan te moedigen niet op te geven of minder te voelen. En degene die neerkijken op personen met een beperking op andere gedachten te brengen en dat is vooral niet te pesten. Dit zal gebeuren door middel van korte videoboodschappen die opgenomen zal worden door afdeling Communicatie en Informatie van DNA. Deze videoboodschappen zullen worden vertoont via DNA-TV (8.4), onze You-Tube kanaal en Facebook-pagina.

Giorgio is zeer dankbaar en zal gebruik maken van deze gelegenheid hem geboden. Hiervoor zal hij zich extra inzetten om het tot een goed eindproduct te maken.

<< Terug naar berichten