• Home
  • Nieuws
  • Parlementsvoorzitter Bee bemoedigt en spreekt jongeren toe

Parlementsvoorzitter Bee bemoedigt en spreekt jongeren toe

Parlementsvoorzitter Bee bemoedigt en spreekt jongeren toe

“Wanneer je ouders tot je praten moet je luisteren. Vanwege onze leeftijd hebben wij levenservaring. Wij willen voorkomen dat je in de problemen komt. Als ouders hebben wij de verantwoordelijkheid om jou te begeleiden om een goed burger te worden. Blijf je best doen op school, bid en werk”, woorden van voorzitter van De Nationale Assemblée, Marinus Bee MSc. LL.B tijdens de elfde Nationale Gebedsdag voor kinderen. Dit event heeft op zaterdag 18 mei 2024 plaatsgevonden in de Gemeente Gods Rainville.

Volgens voorzitter Bee hebben kinderen elke dag met heel veel uitdagingen te maken. In het leven moeten er keuzes gemaakt worden. Niet alles op het internet is positief voor hun groei en ontwikkeling. De parlementsvoorzitter Bee zegt deze organisatie te blijven ondersteunen om jongeren klaar te stomen. “Blijf bidden en ga vredevol met elkaar om”, roept voorzitter Bee tot slot op.

Dit event is georganiseerd door Stichting Weid Mijn Lammeren (WML). Op deze dag zijn er kinderen uit verschillende districten bijeengekomen om samen te bidden en te genieten van entertainment voorgedragen door jongeren. Het doel is om de jeugd van Suriname op te dragen aan de Almachtige voor zijn bescherming, gezondheid en zegen. WML streeft ernaar om het welzijn van kinderen te bevorderen. De stichting zet zich onder meer in voor trainingen, crisisopvang, kampen, dagopvang en hulpverlening aan vrouwen en kinderen in nood.

<< Terug naar berichten