• Home
  • Nieuws
  • Onderwijskundigen Nederland brengen kennismakingsbezoek aan voorzitter Bee

Onderwijskundigen Nederland brengen kennismakingsbezoek aan voorzitter Bee

Onderwijskundigen Nederland brengen kennismakingsbezoek aan voorzitter Bee

Onderwijskundigen van Stichting Regionale Opleiding Centrum (ROC) uit Nederland hebben een kennismakingsbezoek gebracht aan de voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA) Marinus Bee  MSc. LL.B. Dit heeft plaatsgevonden op maandag 20 mei 2024. Dit bezoek staat in het teken van het verkennen van mogelijke samenwerkingsverbanden.

Tijdens het gesprek heeft voorzitter Bee de nadruk gelegd op de achterstanden die het binnenland  heeft op het gebied van onderwijs en ontwikkeling.  Een samenwerking met de ROC kan een belangrijke stap zijn om deze achterstand te verkleinen.

ROC onderstreept het belang voor een hechte samenwerking voor de bevordering van onderwijskundige ontwikkeling en uitwisseling die het best werkt om een bepaald resutaat te behalen.

De bijeenkomst markeert een veelbelovende start van wat een vruchtbare samenwerking kan worden. Verdere gesprekken en plannen staan in de nabije toekomst gepland om de details van deze samenwerking verder uit te werken.

Stichting ROC is een prominente onderwijsinstelling in Nederland en streeft naar samenwerking met scholen op MBO-niveau.

<< Terug naar berichten