• Home
  • Nieuws
  • Eenheid in diversiteit is de leidraad voor een stralende toekomst

Eenheid in diversiteit is de leidraad voor een stralende toekomst

Als voorzitter van De Nationale Assemblรฉe (DNA) wil ik u allen welkom heten in deze reeks van 366 dagen, die staan opgetekend als een schrikkeljaar. Zonder vast te houden aan wat is geweest, is het toch belangrijk om even terug te blikken op het jaar, dat we hebben afgesloten, omdat ons verleden vaak onze toekomst bepaalt. De uitdagingen en veranderingen waren niet eenvoudig, maar met de voor ons kenmerkende veerkracht hebben wij het door genade van de schepper in 2023 gered, dus heb ik er alle vertrouwen in, dat hij ons ook in 2024 zal blijven leiden.

De financiรซle druk, waar wij allen mee worden geconfronteerd, is niet alleen in Suriname funest, maar in de hele wereld zijn economische uitdagingen het gesprek van de dag. Als voorzitter van een multicultureel parlement is het mijn innige wens, dat voor alle oorlogen in 2024 een vreedzame oplossing wordt bedacht, want leven in constante onzekerheid over je bestaan, levert niemand voordelen op. Goede dialoog is de basis, om alle mogelijke mis(ver)standen uit de wereld te helpen, dus vraag ik als eerste onder de gelijken in het parlement aan de almachtige om de weg tot communicatie te openbaren.

Als DNA-voorzitter wil ik u aanmoedigen om samen met ons vooruit te blijven kijken naar de mogelijkheden die dit nieuwe jaar met zich meebrengt. Laten we gezamenlijk blijven streven naar betere beleidsmaatregelen, waardoor we in onze natie de levensstandaard voor een ieder kunnen verbeteren. Ook in 2024 zullen we ons verantwoordelijk blijven inzetten voor de samenwerking, die ervoor moet zorgdragen, dat ons geliefd Suriname ongekende hoogten kan bereiken.

Als volksvertegenwoordigers erkennen we de beproevingen die velen van u hebben doorstaan, maar samen kunnen we bouwen aan een veerkrachtige samenleving die in staat is, om ook de uitdagingen van de toekomst het hoofd te bieden. Moge dit nieuwe jaar een tijd van hernieuwde hoop en welvarende samenwerkingsverbanden brengen voor elk een, die mama Sranan een warm hart toedraagt. We staan aan het begin van een schrikkeljaar, dat voor onze multi-etnische samenleving een fantastisch jaar kan worden, als we er tezamen naar streven de beste versie van onszelf te zijn.

Namens DNA wens ik u toe een jaar, waarin u overvloedig overspoeld zal worden door liefde en voorspoed, waardoor we samen kunnen blijven werken aan een Suriname waarin eenheid in diversiteit de leidraad is voor een stralende toekomst. Een voorspoedig 2024 toegewenst!

๐ƒ๐ž ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ณ๐ข๐ญ๐ญ๐ž๐ซ ๐ฏ๐š๐ง ๐ƒ๐ž ๐๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ๐ž ๐€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ฆ๐›๐ฅ๐žฬ๐ž,

๐Œ๐š๐ซ๐ข๐ง๐ฎ๐ฌ ๐๐ž๐ž

ย 

<< Terug naar berichten