DNA hervat werkzaamheden

DNA hervat werkzaamheden

Na een rustperiode van drie weken heeft De Nationale Assemblée (DNA) de werkzaamheden in de week van 20 september 2021 hervat. Vanaf dinsdag 21 september is een aanvang gemaakt met de commissie vergaderingen. De commissie Staatsuitgaven in DNA onder leiding van drs. Asiskumar Gajadien heeft op deze dag een bespreking gehouden op de griffie van de DNA.

Op donderdag 23 september 2021 zal het parlement in een Openbare vergadering, de stand van zaken met betrekking tot Covid-19 in Suriname bespreken en de kwestie energie tarieven. Daarnaast staat de start van het nieuwe schooljaar 2021- 2022 op de agenda. Parlementsvoorzitter Bee MSc. LL.B zal hiernaast op vrijdag 24 september 2021, een toespraak houden tijdens een virtuele meeting van de 57 ste Board of Directors van de Heavenly Culture World Peace (HWPL).

Voor de komende periode maakt het parlement zich klaar voor de jaarrede van de president. Deze vindt jaarlijks in een Buitengewone Openbare vergadering plaats, op de laatste werkdag in september of de eerste werkdag in oktober.

 

 

<< Terug naar berichten