Bewoners Commewijne uiten hun misnoegen bij DNA

Bewoners Commewijne uiten hun misnoegen bij DNA

Enkele bewoners uit Commewijne hebben middels een petitie hun misnoegen geuit bij De Nationale Assemblée op dinsdag 25 april 2023. In de petitie zijn er in totaal tien punten opgesomd waarvoor er aandacht wordt gevraagd van de volksvertegenwoordiging. De benzine verhogingen, koersontwikkelingen en ongecontroleerde prijsverhogingen zijn enkele punten die zijn genoteerd.

“Wij, de bewoners van het district Commewijne komen op voor onze rechten en eisen goed beleid en belofte naar verlichting om dit waar te maken, want de situatie is niet meer te verdragen. Het is een roep om een andere koers te bewandelen, zodat wij inderdaad een verlichting kunnen merken. De manier hoe het beleid aan toe gaat, regering geeft de eer aan uzelf, want het volk kan niet meer”, luidt een passage uit de petitie die is voorgelezen door Jayantie Mohan.

Waarnemend voorzitter van De Nationale Assemblée, drs. Dew Sharman zegt dat landelijk heeft veel mensen het moeilijk hebben en zelfs armer zijn geworden. “Het zijn moeilijke situaties, het is allemaal begrijpelijk. We leven in de samenleving dus is niet iets dat we niet kennen. Ik ga u vragen om scherp te blijven, maar toch te blijven werken. Het zijn geen problemen die we overnight kunnen oplossen, maar uw stem is gehoord”, zegt de waarnemend voorzitter Sharman. Hij belooft de petitie te delen met de regering en alle overige leden.

Klik hier voor de petitie

<< Terug naar berichten