• Home
  • Nieuws
  • Voorzitter Simons benadrukt belang voorlichting bij launch verkiezingscampagne 2020

Voorzitter Simons benadrukt belang voorlichting bij launch verkiezingscampagne 2020

Voorzitter Simons benadrukt belang voorlichting bij launch verkiezingscampagne 2020

“Voorlichting naar de gemeenschap toe is bijzonder belangrijk.” Dit heeft de voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), drs. Jennifer Simons, benadrukt bij het startsein voor de ‘Nationale Verkiezingscampagne van 25 mei 2020’ op dinsdag 10 mei 2019 in de Congreshal.

“Voorlichting naar de verkiezing toe is om de vijf jaren nodig. Social media, de nieuwe vorm van communicatie is daarom van eminent belang. Personen kunnen tegenwoordig op een gemakkelijke manier communiceren met elkaar”, zegt de DNA-voorzitter.

Simons: “Op weg naar de verkiezingen, is het belangrijk om informatie naar de gemeenschap toe te brengen. Het belang van deze voorlichting naast alle technische en praktische informatie, is het leren hoe de bron van informatie te kunnen onderzoeken. Verkiezingen gaan over het vormen van meningen voor de juiste keuze.”

In de Congreshal is ook het logo Su20 (Symbool voor de verkiezingen van 25 mei 2020) en de slogan: “Jouw stem, onze toekomst”, gepresenteerd. Ook het verkiezingslied ‘Kow go stem’ is live opgevoerd. Hierin wordt de eenheid in verscheidenheid van culturen en bevolkingsgroepen benadrukt.

<< Terug naar berichten