Voorzitter Bee; VES heeft bestaansrecht bewezen

Voorzitter Bee; VES heeft bestaansrecht bewezen

De Vereniging van Economisten in Suriname (VES) moet haar kritische houding behouden. Dit zegt de voorzitter van De Nationale Assemblé (DNA), Marinus Bee MSc. LL.B, ter gelegenheid van het vijftig jarig bestaan van de VES op maandag 17 oktober 2022 in Royal Torarica.
“Met vijftig jaar bestaan bent u inderdaad een gevestigde orde in de Surinaamse economische wereld. Voor de oppositionele partijen is de VES altijd een welkome partner, maar voor de coalitie zijn het maar kritische mannen die alles weten en niets doen. Voor mij bent u een ontwikkelingspartner”. De parlementsvoorzitter meent dat de VES haar kritische houding moet behouden.


Als feedback zegt voorzitter Bee aan de organisatie om aan evaluatie te doen. Vooral om de boodschappen zodanig naar de samenleving over te brengen dat iedereen het begrijpt. “U bent deskundig, het heeft geen zin om alleen academische en vaktermen te gebruiken, maar die samenleving begrijpt er niets van”. Behalve de voorzitter, hebben ook meerdere parlementariërs het vijftig jarig bestaan bijgewoond.

<< Terug naar berichten