• Home
  • Nieuws
  • Voorzitter Bee houdt toespraak tijdens de Royal Maroon Fine Diner

Voorzitter Bee houdt toespraak tijdens de Royal Maroon Fine Diner 

Voorzitter Bee houdt toespraak tijdens de Royal Maroon Fine Diner

“Als het in u zit te ondernemen moet u nu ondernemen hoe moeilijk het ook is.” Woorden van de voorzitter van De Nationale Assembleé, Marinus  Bee LL.B MSc, tijdens de “Royal Maroon Fine Diner” dat op maandag 14 februari 2022 heeft plaatsgevonden.

Deze activiteit is bedoeld om extra aandacht te besteden aan de Black Awareness, Love in Maroon culture, Black Business, Womens Health and Empowerment en de Surinaamse gemeenschap te bereiken door sociaal-maatschappelijke projecten, met een financiële aard met name uit de Saamaka cultuur. In het kader van Valentijsdag is dit georganiseerd met een ‘back to the basics menu’, waarbij aandacht is besteed aan exclusieve vegetarische en hormoonvrije gerechten uit de Saamaka keuken.

Dit evenement is georganiseerd door BDC Saamaka Gangasa onder leiding van mevrouw Consuela Maai. Voorzitter Bee doet een beroep om elkaar de hand te reiken en om samen ons land op te bouwen. Een onderneming hoe klein of hoe groot het ook is, het is de backbone van de economie.

<< Terug naar berichten