• Home
  • Nieuws
  • Voorzitter Bee houdt betoog bij Woningbouwproject Koela 2.0

Voorzitter Bee houdt betoog bij Woningbouwproject Koela 2.0

Voorzitter Bee houdt betoog bij Woningbouwproject Koela 2.0

“Als er projecten uitgevoerd dienen te worden om de kansarmen tegemoet te komen is dat een verantwoordelijkheid van de regering”. Woorden van parlementsvoorzitter Marinus Bee MSc. LL.B tijdens zijn betoog bij de opening van het Woningbouwproject Koela 2.0 aan de Frederikshoopweg te Pontbuiten. Koela is voorheen een jongensinternaat geweest. Thans wonen er meer dan 15 gezinnen die langer dan 15 jaar wonen.

“Wij gaan samen moeten werken om dit project succesvol af te ronden. Ik zal het moment afwachten waar de sleuteloverhandiging zal plaatsvinden”, zegt voorzitter Bee. De verwachting is dat na de oplevering van de woningen het eigendomsbewijs in orde gemaakt wordt voor de bewoners.

Gehoopt word dat dit de basis zal vormen voor de jongeren die van hieruit een goede woonomgeving hebben om hun studie af te maken en om iets goeds te worden in de maatschappij. Verder is voorzitter Bee onder de indruk voor de snelle voorbereiding en spreekt zijn waardering uit aan de minister van Sociale Zaken Volkshuisvesting en zijn team. De parlementsvoorzitter hoopt dat het niet zal blijven bij de onthulling van het projectbord.

<< Terug naar berichten