Voorzitter Bee brengt bezoek aan Huize Emma

Voorzitter Bee brengt bezoek aan Huize Emma

De voorzitter van De Nationale Assemblée, Marinus Bee MSc LL.B, heeft op donderdag 9 december 2021 een bezoek gebracht aan de bewoners van Huize Emma. Tijdens het bezoek zijn de bewoners in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen en hun problemen voor te leggen aan de voorzitter.

De bewoners hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt en hebben het verzoek gedaan om mogelijkheden te bekijken zodat zij veel minder kunnen betalen voor water en stroom. Daarnaast hebben de bewoners ook gevraagd te ondersteunen met de renovatie van het gebouw.

De parlementsvoorzitter heeft de bewoners voorgehouden dat hij niet in de uitvoering zit, maar dat hij ervoor zal zorgen dat de noden kenbaar worden gemaakt aan de regering. Verder zal hij nog nagaan waar er wat sponsoren binnen gehaald kunnen worden om te ondersteunen.

Ter afsluiting van het bezoek heeft voorzitter Bee de bewoners een cheque, mond- en neuskapjes en handsanitizers overhandigd. Verder krijgen de bewoners in verband met hun kerstviering ook ondersteuning van de voorzitter.

De directeur en haar echtgenoot, majoor Marsha en Winston Samedi van het Leger des Heils, hebben namens de bewoners de voorzitter bedankt voor zijn komst en donatie.

<< Terug naar berichten