• Home
  • Nieuws
  • Voorzitter Bee bij startsein asfaltering weg naar Ricanaumofo: Mek a no tja sari, ma a tja breti

Voorzitter Bee bij startsein asfaltering weg naar Ricanaumofo: Mek a no tja sari, ma a tja breti

Voorzitter Bee bij startsein asfaltering weg naar Ricanaumofo: Mek a no tja sari, ma a tja breti

Mek a no tja sari, ma a tja breti, woorden van de voorzitter van De Nationale Assemblee (DNA), Marinus Bee MSc. Tijdens het startsein van de asfaltering van de weg naar Ricanaumofo op vrijdag 30 april 2021, heeft de parlementsvoorzitter tijdens zijn toespraak, de bevolking van Moengo en Ricanaumofo opgeroepen goed gebruik te maken van de weg.

“Het dorp Ricanaumofo staat bekend als een landbouwdorp. Ik vraag de regering om de boeren mee te nemen vanwege de productie die ze daar leveren. De gedachtegang is om de dorpelingen en de lokale productie te stimuleren. Hardwerken moeten we overnemen wanneer we praten over ontwikkeling. We kiezen voor leiderschap. En goed leiderschap wordt nu getoond te midden in een crisis”, aldus de DNA- voorzitter.

Voorzitter Bee heeft verder aangegeven dat het land draaiende gehouden moet worden. “We kiezen voor duurzaamheid in ons ontwikkelingstraject. Ala ontwikkeling abie wang keerzijde. A pasi o asfalteer. Mek a no tja sari, ma a tja breti”, heeft de voorzitter zijn toespraak vervolgt.

“We gaan voor een regering die vertrouwen uitstraalt. En niet kiest voor een pad van populisme. Ik doe een beroep op u allen om deze tijd nuttig te gebruiken. Onze kleinkinderen zullen hierdoor een goede toekomst hebben”, zegt parlementsvoorzitter Bee.

<< Terug naar berichten