Voorzitter Bee bezoekt district Marowijne

Voorzitter Bee bezoekt district Marowijne

De voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), Marinus Bee MSc. LL. B, heeft op zondag 19 juli 2020 samen met vicepresident Z.E. Ronnie Brunswijk MBA een formeel bezoek gebracht aan Marowijne, het district van waar het duo afkomstig is. 

Op het districtscommissariaat te Albina, heeft de assembleevoorzitter de nadruk gelegd op de samenwerking in het district, anders zal verdere groei niet opgang komen. In het kader van de ontwikkelingen van Marowijne heeft voorzitter Bee gezegd dat hij altijd een goede samenwerking werking heeft gehad met districtscommissaris, Freddy Daniël, ongeacht de politieke kleur.

Gezien de verkiezingen achter de rug zijn hoopt hij ook dat ongeacht de politieke kleur de bevolking het werk blijft voortzetten. "Als het goed gaat, gaat het goed voor iedereen ongeacht politieke kleur." De parlementsvoorzitter heeft de lokale bevolking opgeroepen om zich te houden aan de COVID-19-regels, omdat het virus een bedreiging is voor de ontwikkeling van het district.

De delegatie heeft in Marowijne ook een tussenstop gemaakt bij het districtscommissariaat te Moengo. Op die locatie heeft parlementariër Claudie Sabajo een beroep gedaan op de parlementsvoorzitter voor de ondersteuning in het parlement over zaken die betrekking hebben op het district Marowijne. Het lid Sabajo heeft de nieuwe regering gevraagd om de projecten van de vorige regering voort te zetten. Eén van deze projecten is het asfalteren van de wegen. Verder heeft de parlementariër verzocht om de grenzen van Marowijne nog niet open te stellen om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

 

Klik hier voor de foto.

<< Terug naar berichten