Voorzitter Bee bevorderd tot zwarte band

Voorzitter Bee bevorderd tot zwarte band

Tijdens de 'Be strong Kyokushin toernooi' van de Surinaamse Karate-do Associatie heeft de voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA) Marinus Bee MSc. LL.B een award ontvangen van de voorzitter van de Surinaamse Karate Associatie (SKA), Kenneth Sijp. Ook is de parlementsvoorzitter bevorderd tot de rang van de eerste DAN in de Karate Kyokushinkai Karate Kunst.

De uitreiking heeft op zaterdag 29 oktober 2022 plaatsgevonden. Met deze bevordering heeft de voorzitter zijn bruine band ingeleverd voor een zwarte. De uitreiking is als erkenning voor de prestaties in de Karate-do zegt de SKA-voorzitter. Daarnaast voldoet de voorzitter aan alle vereisten van de Surinaamse Karate-do Associatie.

Voor deze speciale gelegenheid heeft de voorzitter die ook karateka is een toespraak gehouden. “Eenmaal een karateka, voor altijd een karateka”. Voorzitter Bee heeft ruim 35 jaar geleden zijn laatste karategevecht gehad. De discipline die de parlementsvoorzitter heeft meegekregen met het beoefenen van deze sport, is hem nog altijd bijgebleven.

<< Terug naar berichten