• Home
  • Nieuws
  • Voorzitter Bee benadrukt belang samenwerking bij symbolische overdacht grondbeschikkingen AZP personeel

Voorzitter Bee benadrukt belang samenwerking bij symbolische overdacht grondbeschikkingen AZP personeel

Voorzitter Bee benadrukt belang samenwerking bij symbolische overdacht grondbeschikkingen AZP personeel

Bij de symbolische uitreiking (overdracht) van grondbeschikkingen van het project Geertruidenberg heeft de voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), Marinus Bee MSc. LL.B het belang van samenwerking benadrukt. "Door samen te werken kunnen we heel veel doen, stelt de parlementsvoorzitter. De overdracht is gedaan aan het zorgpersoneel van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP).

"Dit moment grijpen we wederom aan om als voorbeeld te zijn voor andere strategische groepen om positieve dingen te doen. In DNA wordt er vaker gesproken over verpleegkundigen, onder andere over de kosten van het studeren bij COVAB. De uitgifte moet dienen als motivatie om verder te werken aan de ontwikkeling van Suriname", aldus de parlementsvoorzitter. Voorzitter Bee heeft tenslotte de regering en het AZP personeel gefeliciteerd met het project.

De voorzitter van de Algemene Bond van Personeel in dienst van het Academisch Ziekenhuis (ABLAZ), Lloyd Pool heeft tijdens zijn toespraak aangegeven dat het moment byzonder is. "De samenwerking met de regering was goed. Ik wil daarom een ieder bedanken die heeft meegewerkt aan dit project", heeft Pool benadrukt.

Het ligt in de bedoeling dat ook andere zorgverleners in aanmerking komen voor een stuk grond.

<< Terug naar berichten