• Home
  • Nieuws
  • Voorzitter Bee: “Door in dialoog te blijven met elkaar gaan wij komen tot een oplossing”

Voorzitter Bee: “Door in dialoog te blijven met elkaar gaan wij komen tot een oplossing”

Voorzitter Bee: “Door in dialoog te blijven met elkaar gaan wij komen tot een oplossing”

Om de stopzetting en het terugdraaien van de BTW-maatregelen af te dwingen hebben de vakbonden op maandag 13 november 2023 gezamenlijk een bespreking gehad met het parlement. De parlementsvoorzitter, Marinus Bee MSc. LL.B, heeft de aanwezigen aangehoord en toegesproken.

Voorzitter Bee heeft aangegeven dat wetgeving een aangelegenheid is van het parlement en de regering. “Als delen van de samenleving het daarmee niet eens zijn, dan moeten we samen kijken naar een oplossing. Wij gaan in de Huishoudelijke Vergadering van dinsdag 14 november 2023 een commissie vormen om de zorg- en knelpunten aan te horen. In overleg met het parlement en de regering zullen de voorstellen worden meegenomen. Door in dialoog met elkaar te blijven gaan wij komen tot een oplossing”, zegt voorzitter Bee.

Op donderdag 9 november 2023 hebben de vakbonden gezamenlijk een petitie ingediend aan het parlement waarin onmiddellijk wordt gevraagd voor het terugdraaien van de BTW-maatregelen.

Naast parlementsvoorzitter Bee, waren ook de vicevoorzitter drs. Dew Sharman en de leden drs. Asiskumar Gajadien en mr. Ebu Jones LL.B aanwezig.

<< Terug naar berichten