Voorbereidingen naar Jaarrede toe

Voorbereidingen naar Jaarrede toe

Op vrijdag 3 september 2021 is de grote schoonmaak in en rond het gebouw van De Nationale Assemblée begonnen. Dit in verband met de Jaarrede van de president van de Republiek Suriname, Z.E. Chandrikapersad Santhoki, die op 1 oktober 2021 plaats zal vinden in een Buitengewone Openbare Vergadering.

Van 27 augustus jl. tot en met midden september dit jaar is het parlement met reces. Tijdens het reces zijn er doorgaans geen openbare vergaderingen. De parlementariërs blijven de actualiteiten echter op de voet volgen en het is altijd mogelijk om in deze periode van gedachten te wisselen over een dringend onderwerp. Het parlement is tijdens het reces niet gesloten, maar de werkzaamheden zijn op een laag pitje.

Voor dringende zaken kan er altijd contact gemaakt worden met de griffier van De Nationale Assemblée mw. Ruth de Windt op het telefoonnummer 475052. Verder kan men in contact treden met de afdeling Communicatie en Informatie op het telefoonnummer 471175 of e-mailen naar informatie@dna.sr . Personen die brieven hebben voor parlementariërs, kunnen deze deponeren in een box die bij de Veiligheid van DNA is geplaatst.

 

<< Terug naar berichten