• Home
  • Nieuws
  • Protesterende ziekenhuispersoneel vraagt opnieuw aandacht voor problemen bij DNA- voorzitter

Protesterende ziekenhuispersoneel vraagt opnieuw aandacht voor problemen bij DNA- voorzitter

Protesterende ziekenhuispersoneel vraagt opnieuw aandacht voor problemen bij DNA- voorzitter

Het protesterende personeel van het St. Vincentius Ziekenhuis en Diakonessenhuis zijn op dinsdag 21 juni 2022, opnieuw getogen naar het parlementsgebouw, om zo wederom aandacht te vragen voor problemen waarmee zij te kampen hebben. De actiegroep wilt verbetering van de werkomstandigheden en de lonen.

Eerder dit jaar heeft de actiegroep, een petitie ingediend bij het parlementsgebouw, die uiteindelijk in ontvangst is genomen door vicepresident Ronnie Brunswijk. In de petitie is gevraagd de problemen waarmee de zorg te kampen heeft, op te lossen. Na de indiening heeft de actie groep een onderhoud gehad met de minister van Volksgezondheid. Echter is er nog geen oplossing gekomen in de situatie, waarna de groep zich genoodzaakt voelt opnieuw aan de bel te trekken. Deze keer bij de voorzitter van De Nationale Assemblee, Marinus Bee Msc LL.B.

In aanwezigheid van pers en leden van de actiegroep heeft parlementsvoorzitter Bee opnieuw de problemen gehoord. De parlementsvoorzitter heeft aangegeven dit probleem opnieuw te zullen brengen onder de aandacht van de president. “U bent een ontwikkelingspartner en dat waarderen wij. Ik ben blij dat er een stukje erkenning is door onze mensen. Jammer dat zaken niet voor 100% zijn afgerond”, aldus de DNA- voorzitter. Vanuit de DNA zal er alles aan gedaan worden om het probleem op te lossen.

<< Terug naar berichten