President Santhoki presenteert jaarrede in DNA

President Santhoki presenteert jaarrede in DNA

De president van de Republiek Suriname, zijne excellentie Chandrikapersad Santokhi, heeft op vrijdag 1 oktober 2021 zijn jaarrede uitgesproken. Dit heeft plaatsgevonden in een Buiten gewone Openbare vergadering in De Nationale Assemblee (DNA). De jaarrede is een uiteenzetting van het te voeren beleid van de regering.

Tijdens deze bijzondere vergadering is ook de ontwerpbegroting voor het dienstjaar 2022 aangeboden door de regering. Na de jaarrede heeft het staatshoofd een uiteenzetting gegeven over de begroting. De voorzitter van de DNA, Marinus Bee MSc. LL.B, heeft na de aanbieding, de regering en de DNA-leden veel succes toegewenst met het nieuw parlementair jaar.

Om zoveel mogelijk rekening te houden met de COVID-19-maatregelen, is besloten om dit jaar minder genodigden toe te laten in het parlementsgebouw. Deze bijzondere vergadering vindt elk jaar, uiterlijk op de eerste werkdag in oktober plaats. Voor het beluisteren van de jaarrede van de president kunt u naar de live streaming link op de website van de DNA.

Klik hier voor de jaarrede.

<< Terug naar berichten