• Home
  • Nieuws
  • Ondertekening MoU in Colombia moet samenwerking opbouwen

Ondertekening MoU in Colombia moet samenwerking opbouwen

Ondertekening MoU in Colombia moet samenwerking opbouwen

Met de ondertekening van de Memorandum of Understanding en een strategische overeenkomst, zijn de Global Council for Tolerance and Peace en de Sergio Arboleda University, overeengekomen om de samenwerking tussen beide organisaties op te bouwen. De ondertekening van het MoU heeft op dinsdag 26 oktober 2021 op University Campus in Colombia plaatsgevonden. Suriname werd vertegenwoordigd door Fractieleider drs. Asiskumar Gajadien.

Het MoU is een vorm van wederzijdse betrokkenheid bij het aanvullen van elkaars taken en functie op academisch gebied door het aanbieden van een gezamenlijk masterprogramma in Tolerantiestudies en Global Peace en hogere diploma's in Tolerantie- en Vredesstudies. De ondertekening van het MoU is gedaan de voorzitter van de Global Council for Tolerance and Peace, HE Ahmed bin Mohamed Al Jarwan, en de voorzitter van de Sergio Arboleda University, prof. Rodrigo Calderon.

Achtergrond

Sergio Arboleda University, opgericht in 1984, is een particuliere universiteit in Bogota, Colombia, gericht op het opleiden van professionals op de verschillende culturele gebieden, die zich uitstrekken tot de nationale en internationale gemeenschap. Het zet zich in voor de uitgebreide opleiding van gekwalificeerde professionals voor wetenschap, onderzoek en cultuur, in staat om de economische, sociale en culturele ontwikkeling te leiden, zowel nationaal als internationaal.

<< Terug naar berichten