• Home
  • Nieuws
  • Lid Jordan blij met trainingen ter bevordering van ondernemerschap in Marowijne

Lid Jordan blij met trainingen ter bevordering van ondernemerschap in Marowijne

Lid Jordan blij met trainingen ter bevordering van ondernemerschap in Marowijne

Paandi Fu Faandi training and consultancy heeft op donderdag 1 april 2021 aan 190 mensen in Marowijne een certificaat uitgereikt. Deze mensen hebben met succes de training over ondernemerschap afgerond.

Genevievre Jordan BSc, parlementariër uit Marowijne, heeft DNA- voorzitter Marinus Bee MSc. LL.B vertegenwoordigd bij de certificaatuitreiking in het Gustibetjik gebouw te Albina. “Het is mij een eer om als uw DNA-lid hier te zijn om deze positieve stap richting een betere toekomst te vieren met u. Het bevorderen van ondernemerschap in alle districten van Suriname is een van de prioriteitsbeleidsgebieden van deze regering en alle particuliere initiatieven zijn welkom,” zegt het lid Jordan. De volksvertegenwoordiger juicht alle particuliere initiatieven toe, die leiden naar zelfredzaamheid van de vrouwen in Marowijne.

De trainers hebben een fundament gelegd, waardoor de cursisten nu energieker en sterker zullen staan als ondernemer. Jordan hoopt dat de cursisten nu beschikken over meer inzichten, een beter overzicht en natuurlijk ook meer inspiratie en vertrouwen om succesvol te ondernemen.

“U weet nu wat u nodig heeft om uw dromen waar te maken. U weet nu ook hoe u zich verder kunt blijven ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en ook in uw eigen leven,” sluit het lid Jordan haar toespraak af.

<< Terug naar berichten