Jarige Krioro schenkt 100 face shields aan DNA

Jarige Krioro schenkt 100 face shield aan DNA

De Nationale Assemblée (DNA) heeft honderd face shields ontvangen van Krioro Noord.  Deze donatie is gedaan in verband met het vijfjarig bestaan van dit bedrijf, zegt Dennis Chundro. De face shields zijn bestemd voor de volksvertegenwoordigers en personeelsleden.

“Hoewel er een dalende trend waarneembaar is in het aantal COVID-19-gevallen, moeten wij alert blijven,” zegt vicevoorzitter drs. Dew Sharman, die overigens blij is met het gebaar van deze burger. Face shields zijn meer dan noodzakelijk, benadrukt de vicevoorzitter. “We waarderen dit ten zeerste.”

De vicevoorzitter haast zich door aan te geven dat het hoogste orgaan van staat voorzichtig is met de aanname van donaties, omdat de tegenpartij vaak iets terug verwacht. Echter gaat hij ervan uit dat Krioro Noord dit gebaar uit zijn hart heeft gedaan.

De vicevoorzitter is in zijn stelling over de aanname van donaties door DNA ondersteund door assembleevoorzitter Marinus Bee MSc. LL.B. Het ontvangen van de face shields is een van de mooie momenten voor het parlement, omdat er enkele burgers zijn die ook denken aan politici. Ook de voorzitter benadrukt dat wij met zijn allen het gevecht tegen COVID-19 moeten aangaan.

Bij de overhandiging van de face shields waren de leden Harriët Ramdien en Mohamedsafiek Gowrie aanwezig.

<< Terug naar berichten