• Home
  • Nieuws
  • Exemplaar SriSbundel toegevoegd aan boekencollectie bibliotheek DNA

Exemplaar SriSbundel toegevoegd aan boekencollectie bibliotheek DNA

Exemplaar SriSbundel toegevoegd aan boekencollectie bibliotheek DNA

Met de overhandiging van een exemplaar van de SriSbundel, zal de boekencollectie van de bibliotheek van De Nationale Assemblée (DNA), worden uitgebreid. De overhandiging van het exemplaar is gedaan door de heer Gerold Sewcharan en mevrouw Ruby Wittenberg op woensdag 19 oktober 2022. De voorzitter van de DNA, Marinus Bee MSc. LL.B heeft het exemplaar in ontvangst genomen.

De ‘SRiSbundel Strafprocesrechterlijke wet- en regelgeving’ is de eerste wettenbundel waarbij er gebruik is gemaakt van zogenoemde margewoorden, waardoor specifieke wetsartikelen gemakkelijk gevonden kunnen worden. Verder zijn zoals bij de vorige bundels alle wetswijzigingen tot heden erin verwerkt en zijn de memories van toelichting opgenomen.

In deze bundel staat regelgeving waarmee elke burger te maken kan krijgen opgenomen. Deze bundel is daarom voor zowel de private- alsook de publieke sector geschikt. Daarnaast is het ook bedoeld voor rechtenstudenten en docenten, praktijkjuristen, politie- en penitentiaire ambtenaren. De bovengenoemde groepen zullen goed gebruik van kunnen maken vanwege hun taakstelling.

Voorzitter Bee geeft aan blij te zijn met de overhandiging. “Dit is een bijzondere aanwinst voor de DNA en zeker ook voor de gemeenschap. We zullen er zeker gebruik van maken”, zegt voorzitter Bee.

<< Terug naar berichten