DNA gebouw krijgt reinigingsbeurt

DNA gebouw krijgt reinigingsbeurt

Op maandag 7 juni zal het parlementsgebouw wederom een reinigingsbeurt krijgen. Dit in verband met de voortzetting van de Algemene Politieke Beschouwingen welke op dinsdag 8 juni plaatsvind. De leiding van het parlement is over gegaan tot het reinigen van het gebouw omdat het parlement de komende tijden frequent zal vergaderen. 

Ook de mobiele swab unit van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg zal wederom aanwezig zijn voor het afnemen van sneltesten. Deze worden afgenomen van iedereen die aanwezig zal zijn in het parlement. 

Afhankelijk van het verloop van de vergadering aanstaande dinsdag zal het parlement besluiten als er voor de rest van de week nog vergaderd zal worden. Los van de openbare vergadering zullen alle departementale commissies vergaderen over de begroting van het dienstjaar 2021. Het merendeel van de commissie vergaderingen zullen via zoom geschieden. 

Het ligt in de bedoeling om op 15 juni 2021 een aanvang gemaakt te maken met de begrotingsbehandeling over het dienstjaar 2021. 

<< Terug naar berichten