• Home
  • Nieuws
  • Assembleevergadering uitgesteld door gebrek aan quorum

Assembleevergadering uitgesteld door gebrek aan quorum

Assembleevergadering uitgesteld door gebrek aan quorum

Assembleevoorzitter drs. Jennifer Simons heeft de vergadering van vandaag, donderdag 30 januari 2020, uitgesteld door gebrek aan quorum. Voor deze vergadering hebben vierentwintig volksvertegenwoordigers de presentielijst getekend, terwijl om te kunnen vergaderen er zesentwintig assembleeleden nodig zijn. De vergadering was voor 11 uur ’s morgens uitgeschreven en gezien er geen quorum was, is de bijeenkomst rond twaalf uur geopend door de parlementsvoorzitter.

Nadat de griffier mevrouw Ruth de Windt de namen van de aanwezige leden heeft voorgelezen, is de bijeenkomst door voorzitter Simons afgesloten. De vergadering vindt op een nader te bepalen datum plaats. Op agenda stond de behandeling van de ontwerpwet houdende goedkeuring van de toetreding tot de Akte van Genève bij de Overeenkomst van 's-Gravenhage betreffende de Internationale Inschrijving van Tekeningen of Modellen van Nijverheid. Verder zou ook de behandeling van naturalisatiewetten en de ontwerpwet houdende regels met betrekking tot Kredietregistratiebureaus plaatsvinden.

Het lid drs. William Waidoe was verhinderd, terwijl de leden Riad Nurmohamed PhD, Diana Pokie en drs. Dew Sharman wegens ziekte afwezig waren. De leden Carl Breeveld BTh en drs. Celsius Waterberg hadden doorgegeven later de vergadering bij te wonen.

De onderstaande leden hebben de presentielijst ondertekend:

drs. Amzad Abdoel

Diepakkoemar Chitan

Erwin Linga

Jennifer Vreedzaam

Guillano Snip

Daniëlla Sumter MPA

Glenn Sapoen

drs. Oesman Wangsabesari

Rudolf Zeeman

Aida Nading

Jenny Warsodikromo

Ruchsana Ilahibaks

Ronald Hooghart

Hans Sandjon

Rajiv Ramsahai

Keshopersad Gangaram Panday

Roché Hopkinson

mr. Raymond Sapoen

Nao-mi Samidin

Wendell Asadang

Silvana Afonsoewa

Yvonne Maabo

drs. Rossellie Cotino MSc

Klik hier voor de presentielijst

<< Terug naar berichten