Voorzitter Simons ontvangt 1st International vicepresident Lions

Voorzitter Simons ontvangt 1st International vicepresident Lions

Jung-Yui Chong, de eerste internationale vicepresident van Lions International, heeft op woensdag 23 januari 2019 een beleefdheidsbezoek gebracht aan de voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), drs. Jennifer Simons.

Volgens districts Governor 60A, Rudolph Augustin, is het voor de derde keer dat de Lions Suriname bezoek krijgt op dit niveau.

Het belang van technologie is onder andere ter sprake gebracht. Voorzitter Simons heeft aangekaart dat het belangrijk is dat jongere generatie vroeg leert werken met de technologie en er ook positief gebruik van maakt.

Ook het jeugdparlement is ter sprake gekomen, omdat zij gericht is op jonge mensen en trainingen. Zowel het jeugdparlement als de serviceclubs zijn organisaties waar jongeren ervaring kunnen opdoen om zich later te kunnen profileren als politieke leiders.

De delegatie heeft verder bestaan uit:

  • Seong Bok Yang, echtgenote van Jung-Yui Chong – Zuid-Korea
  • Anwar Hollingsworth, 1st vice district governor – Trinidad and Tobago
  • Sean Noel, Immediate past district governor – Guyana
  • Nicole Moore, past international director – Trinidad and Tobago

Het bezoek is voor de Lions van Suriname een mooie gelegenheid om te laten zien welke grote projecten er in de afgelopen periode zijn uitgevoerd. De Lions zijn al 61 jaar actief in Suriname en zij richten zich onder andere op het ondersteunen van personen in nood. Suriname telt 14 clubs.

<< Terug naar berichten