Oesman Wangsabesari toegelaten tot DNA

Oesman Wangsabesari toegelaten tot DNA

In de Nationale Assemblée (DNA) heeft op dinsdag 22 mei 2018 de beëdiging en toelating van de heer Oesman Wangsabesari tot parlementariër plaatsgevonden. Het nieuwe lid is in de plaats gekomen van gewezen parlementariër Stephen Tsang, die benoemd is tot minister van Handel, Industrie en Toerisme.

Na het onderzoek van de geloofsbrieven en toelating van het lid tot de DNA hebben assembleevoorzitter drs. Jennifer Geerlings – Simons en fractieleiders en vertegenwoordigers van de verschillende fracties die in het hoogste orgaan van staat vertegenwoordigd zijn, de felicitaties overgebracht. De coördinator van de regering, Soewarto Moestadja, heeft de nieuwe parlementariër gefeliciteerd en succes toegewenst met de invulling van de aanvaarde taak.

In zijn toespraak heeft het lid Wangsabesari aangegeven, dat het parlement op diverse fronten vooruitgang heeft geboekt. Verder heeft het lid aangegeven dankbaar te zijn voor deze plechtigheid. “Ik beloof plechtig dat ik mijn rol zal vervullen en dat ik natuurlijk met de hulp van mijn gezin en de gemeenschap er alles aan zal doen om het welzijn en de welvaart van dit volk en voor dit land naar een grotere hoogte te tillen.”

<< Terug naar berichten