Boek over de kracht van invloed overhandigd aan voorzitter Bee

Boek over de kracht van invloed overhandigd aan voorzitter Bee

“Het is hoog tijd om actie te ondernemen en niet te wachten totdat problemen zich voordoen.” Dit is de zienswijze van de voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), Marinus Bee MSc. LL.B en apostel Steven Reyme, die ook voorzitter is van de politieke partij Alternatief 2020 (A20). De parlementsvoorzitter heeft op dinsdag 19 januari 2021 een boek overhandigd gekregen, dat geschreven is door Reyme, met als titel ‘The power of influence’ ofwel de kracht van invloed. Volgens Reyme beseffen mensen vaak genoeg niet hoe groot de invloed van iemand kan zijn op anderen en of situaties.

Zowel de assembleevoorzitter als de apostel, beiden afkomstig uit de volksbuurt Abrabroki, vinden het belangrijk om de gemeenschap te beïnvloeden in positieve zin. En om deze beïnvloeding tot stand te brengen “moeten wij in staat zijn om alles te tillen boven partijpolitiek,” benadrukken ze.

Tijdens het gesprek is kort ingegaan op wat zich afspeelt binnen de samenleving, zoals onder andere de problemen in relationele sfeer waarbij er dan sprake is van moord en in sommige gevallen ook zelfmoord. Het komt vaak voor dat vrouwen het slachtoffer zijn. Daarom is het volgens de heer Reyme belangrijk om meer aandacht te schenken aan de mannen.

Voorzitter Bee heeft in apostel Reyme een partner gevonden en er zullen ook andere actoren betrokken worden, dwars door partijpolitiek, om een bijdrage te leveren aan deze maatschappelijke issues. De assembleevoorzitter is van plan om op kort termijn met volksvertegenwoordigers te praten en met voorstellen te komen voor de maatschappelijke problemen.

<< Terug naar berichten