Vredesambassadeur brengt beleefdheidsbezoek aan DNA

Vredesambassadeur brengt beleefdheidsbezoek aan DNA

De spirituele filosoof Sri Sri Ravi Shankar heeft op donderdag 14 juli 2022 een beleefdheidsbezoek gebracht aan De Nationale Assemblée (DNA).

De vicevoorzitter van de DNA drs. Dew Sharman, heeft tijdens het onderhoud aangegeven dat het een eer is om de vredesambassadeur te mogen ontvangen.

Sri Sri Ravi Shankar heeft tijdens zijn korte toespraak het belang van ontwikkeling in Suriname, zowel buiten Suriname aangekaart. Volgens de vredesambassadeur is verschil van mening gezond voor de democratie, maar is er eenheid nodig om ontwikkeling te brengen.

Vicevoorzitter Sharman heeft de spirituele leider Shankar bedankt voor het kort bezoek en kijkt uit naar de vredesboodschap.

𝗔𝗰𝗵𝘁𝗲𝗿𝗴𝗿𝗼𝗻𝗱

Sri Sri Ravi Shankar is een wereldwijd bekend vredesambassadeur, humanitair en spiritueel leider, die miljoenen mensen heeft geïnspireerd met zijn visie: een stressvrije en geweldloze samenleving. Volgens hem is het altijd dat vredelievende en goede mensen zich verenigen, om een positieve verandering in de atmosfeer te brengen. Suriname is het eerste land op het Zuid- Amerikaanse continent, waar Sri Sri Ravi Shankar begint met zijn wereldwijde vredesboodschap; “I Stand For Peace”.

Na het officieel gedeelte heeft de vredesambassadeur een schouderdoek overhandigd aan vicevoorzitter Sharman, als symbool van respect. Zo zal de vredesambassadeur verschillende bezoeken brengen, aan verschillende organisaties. Shankar vertoeft tot en met vrijdag 15 juli 2022 in Suriname.

<< Terug naar berichten