back menu

VPOKJ doneert twee laptops aan Stibula

23-01-2020

De Vereniging Parlementariërs voor Ontwikkeling van Kinderen en Jongeren(VPOKJ) heeft op 23 januari 2020 twee laptops gedoneerd aan de Stichting Buurtorganisatie Latour (Stibula).

De voorzitter van VPOKJ, drs. Jennifer Simons zegt dat de vereniging de goede diensten van Stibula kent en daarom besloten heeft te ondersteunen.

Vertegenwoordiger van de stichting, Rubia Berghout, zegt zeer erkentelijk te zijn dat het verzoek is gehonoreerd. “Stibula bestaat al langer dan 50 jaar en doet heel mooi werk in de omgeving Latour”, zegt Berghout.

Naast de voorzitter waren ook de leden, Melvin Bouva MPA LLB en Carl Breeveld BTh aanwezig bij de overhandiging. “Het is goed dat we aan de samenleving laten zien dat parlementariërs zich willen inzetten voor de gemeenschap vooral de doelgroep van kinderen en jongeren”, zegt Carl Breeveld.

Melvin Bouva, geeft aan dat er aanvankelijk een aanvraag is gedaan voor één laptop, maar dat er na overleg is besloten, twee te doneren om het goede werk te stimuleren.

In de parlementaire vereniging hebben zitting; Jennifer Simons (vz), Melvin Bouva (penningmeester), Patrick Kensenhuis, Jenny Warsodikromo en Carl Breeveld. Van de vereniging mag elke parlementariër lid worden. VPOKJ zet zich in voor het welzijn van kind en jongeren. De leden zetten een deel uit hun salaris voor donatie. Zo zijn er organisaties die structureel worden ondersteund.

Meer nieuws